Johanna.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Smithd200

Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely useful information specially the last part fdbddbddkbgfcbge

Jos

Vier jaar geleden vroeg ik me af wat ik nog heel erg graag wilde doen in mijn leven en dat was snorkelen,. Ik ben toen met Liselotte naar Egypte gegaan en dat is zo gemakkelijk en niet duur. Daarna ben ik er nog twee keer met Jose geweest en toen had ik er genoeg van. Ik had voor de rest van leven mijn snorkelbehoefte bevredigd denk ik. Nu zweer ik weer bij Griekenland en de Noordzee in Noord Holland.

Greet

Wat een reis en wat wordt je volgende bestemming?
Kom je gauw een bakkie doen?

Carla

Nu Joke ik heb genoten van je verhalen je hebt het prachtig verwoord en mooie foto's erbij .Ik snap dat je gemengde gevoelens hebt van het verschil tussen rijk en arm. Je hebt zoveel gezien en meegemaakt maar ja jij hebt een prachtige reis gehad en die herinneringen blijven en daar kan je lang van dromen.

Carla

Wat een belevenissen Joke en vooral zo'n markt dat is zo zielig om te zien en dan die kinderen wat zijn ze dan in Nederland lekker verwent.

Carla

Leuk om je verhalen te lezen Wat een bijzondere reis geweldig!!

Carla

Jammer Joke dat je niet even kon kijken bij het ouderlijk huis van je moeder.

Carla

Geweldig wat een supermooie reis!!

Jos
reactie op: foto

leuk hoor, mooie foto,s

Jos
reactie op: foto

Rijkdom is een ding, maar verbondenheid en nieuwsgierigheid zijn ook veel waard.

Jos
reactie op: foto

De vader van mijn kinderen komt hier vandaan.

Jos

Eindelijk lezen we dan hoe het je vergaan is in Indonesie. Ook al valt de ervaring zelf soms een beetje tegen, je bent er toch geweest en de herinnering krijgt een eigen plek in je leven. In het hier en nu leven is in, maar ik houd ook erg van leven in mijn fotoalbums en herinneringen. Misschien schrijf je hier jaren later weer over en dan beleef je het opnieuw.

Jos

Reken maar dat de kinderen dat leuk vinden. En ook de zeepjes en shampoflesjes uit het hotel. Ik was de eerste keer heel verlegen om ze te geven, maar na een keer begon ik er plezier in te krijgen. Veel plezier met alles.

Carla

Alvast een fijne reis en we kijken uit naar je verhalen
gr Carla en John